5 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e16:

Ningyō o Kiru

--- spoiler ---

.akame ve aslan kızın (tek kolu gitti) hali nice oldu? merakta bırakmasınlar bizi böyle. ölmemişlerdir tabi de ne bileyim insan akameyi öldürecekler diye korkuyor arada. pek fazla bir varlık gösteremedi bu yaratıklı savaşta. en azından kız kardeşine bir çizik falan ataydı iyidi. eski arkadaşının ölüsünü kullanıyormuş.

.kurame midir nedir? fena kızmış, hepsini öldüreceğini iddia ediyor tek başına. yaratıkları temizleyip başına geldiler ama bakalım o da uğraştıracak gibi. kolay öldürülmüyor tabi şimdi nerden baksan hehe.

.bizim susan'ın gizli silahı sahibinin enerjisinden beslenen süper bir teknikmiş, güçlüydü ama iyice çılgın bir şey oldu. en güçlü yaratıklardan birini halletti böylelikle. şimdi bu kadar güçlü bür tipin kurame'yi iki dakikada halletmesi gerekir ama uzatacaklar tabi.

.tatsumi de pek sönük duruyor. akame'yi kurtardı bir tek o, iki tane diğerlerine göre güçsüz tiple uğraşıyordu. şekil değiştiren kız da gelip yardım etti hatta. bir onun romantikliği eksikti başımıza zaten.

.patronu savaşırken görmediydik, bunca zaman oturuyordu zaten. şimdi eski generalle kapıştı, gücünün yüzde kırkı de yetti yenmesine. bir tek kurame ile uğraşmaları çok fena aslında. direkt kızı halletmeye koşmak yerine yaratıkları hallettiler önce. tabi başka çareleri de yoktu aslında. nasılsa bol aksiyon var, izlemesi keyifli.

--- spoiler ---