29 Haziran 2013

Rise: Blood Hunter


film kötü, lucy liu izlemek için izlenebilir belki ama onun içinde sağlam bir can sıkıntısı olması lazım yoksa kolay kolay izlenmez öyle. vampir hikayesini mahvetmişler, doğru düzgün üstün güçleri falan olmayan vampirler yapmışlar. paradan mı kısmışlar ondan mı bilemiyorum ama esas kötü ve sevgili lucy liu haricinde de doğru düzgün oynayan olmamış. yönetmen de çok sıçmış belli... tabi esas karakterleri de iyi oynamış diyemeyiz yani... cast müziği hoşça idi, gerisi eh idare eder. memeler fora şeklinde başlıyor, belki bu da harcanan zamana değer diyelim.

--- spoiler ---

.dünyanın en klasik intikam hikayesini vampir hikayesi ile harmanlamışlar. gazeteci kızımız var, bunu vampir yapıyorlar ve bu da intikamını alıyor. kendinden hiç memnun değil. masum kanı içmek istemiyor o yüzden de dedektif ile anlaşma yapıyor. iş bitince kendisini de öldürsün diye ama niyeyse ölmüyor. öldürmüyor da olabilir ama o son sahne o morgda, o kapak açılmayaydı yine o kadar üzmeyeceklerdi beni sonu itibariyle...

.insan öldürmek zorunda mıyız arkadaş? true blood diye bir şey var hehe. neyse öldürmeyecek kadar içmek falan da hiç akla gelmiyor tabi. varsa da yoksa da aynalarda görünmesinler o kadar. başka bir özellikleri yok. çabuk iyileşiyorlar falan filan. hikayenin akışında süper güçsüz vampir hikayesinin de ne kadar sıkıcı olduğu anlaşılıyor böylece.

.neyse işte teker teker bunları avlıyor, en sona psikopozumuz kalıyor, onu da indiriyor dedektifin yardımı ile ve sonunda ölmüyor. bu kadarla özetlenebilir.

.aksiyon sahneleri inanılmaz dandik idi bu arada, filme aksiyon demeye şahit lazım. para da bulamamışlar, yetenek de yokmuş demek. yazık etmişler.

.dediğim gibi memeler fora, lucy'nin memeleri çok göremiyoruz belki ama bol bol soyuyorlar hatunu. bu da yeterlidir. buna da şükür.

--- spoiler ---