5 Aralık 2012

Cockneys vs Zombies


eğlenceli denebilir ama oyunculuklar biraz insanı üzüyor. hele yaşlı insanların ve özellikle sevgili dedeciğimizin oyunculuğu pek berbat. konu belli aslında, olayların gelişimi de belli ama bir kaç yerinde güldürüyor, eğlendiriyor. müziklerimiz orta şeker, giriş müziği fena değildi mesela. öyle işte komikli zombili bir film izlemek için izledim, işlevini yerine getirdi diyelim. o dede olmasa daha iyi olacakmış.

--- spoiler ---

.en komik tipi, şu eski ırak askeri tip idi. onu çabuk harcadılar mesela. adamlar ne yaptığını pek bilmemiş herhalde. saçma sapan benzeri el hareketleri, benzeri ateşli konuşma ile konuşup duran bir dede de kafa şişiriyor, kendini komik sanıyor. ha bire onu göstermişler. çok yazık etmişler.

.banka soygun çıkışı, bebek zombi degajı, holigan zombiler meselesi, kırmızı ışık meselesi falan güldürücü, pek hoş sahnelerdi. bunlar yüzünden izlenir yani, ayrıca hızlı da akıyor film   ama bu kadar işte fazlası yok.

.mermileri savurmaları bile sinir etti beni, ulan the walking dead'de adamların canı çıkıyor mermi israf etmeyeceğiz diye bunlar saçıyor, ha bu arada son bölümde baya bir mermi de harcadılar ya neyse işte öyle.

--- spoiler ---