15 Kasım 2012

Universal Soldier: Day of Reckoning


bir önceki filmden daha kötü geldi bana. oyunculuklar falan acayip rahatsız edici geldi, konuyu  baştan hatırlatmak yerine çatır çatır işler oluyor. ne oluyor lan diyene kadar da film bitiyor zaten. esas oğlanın dövüşmesi haricinde film hakkında olumlu bir şey diyemeyeceğim malesef hehe...

--- spoiler ---

.sakallı tesisatçı eleman 300 spartalı elemanına benziyor. pek konuşmuyor, hatta hiç konuşmadı galiba, bağırıp duruyor. baltayla falan saldırıyor. esas oğlan ile son dövüş sahneleri baya güzel olmuş. beyzbol sopasını ninja kılıncı gibi kullanmışlar, pek hoş geldi o kısım.

.ondan başka da pek bir numara yok, eleman kendini hatırladıktan sonra yardırıyor gidiyor. van damme abimiz çok yaşlanmışlar, dolph lundgren abimiz de pek yaşlılar. öyle ortaya karışık sallama bir şeyler yapmışlar gibi olmuş. ikisi de doğru düzgün dövüşemiyor herhalde artık.

.evlat acısı meselesi bu aralar sık sık çıkıyor karşıma bu filmde sanal bir evlat acısı imiş ama o kısımda dikkat çekici, zorla bu konuda bir liste yaptıracaklar bana. o olacak, biraz düşünelim bakalım. baya çok kullanılan bir tema aslında.

--- spoiler ---