6 Aralık 2012

Man on a Ledge


filmi beğendim, planlamalar falan baya güzel yapılmış. çok az bir kısmında tempo düşüyor ama devamlı sürüklüyor maşallahı var. esas kızımızın da maşallahı var bu arada Genesis Rodriguez adlı bir afet kendileri. ortaya karışık, iftiralı, intikamlı, arabuluculu bir film için güzel gidiyor.

--- spoiler ---

.esas adamımız sevgili polis memurumuzu tongaya getirmişler ve kötü zengin iş adamının teki iflasın eşinden elindeki elması çalındı gibi gösterip muhtemelen sigortasından para alarak kurtulma yolunu falan seçmiş. bu olaylar sonradan anlaşılıyor, ilkin esas adamımız hapishanede kavga ile başlıyor, sonra babasının cenazesi olayları derken ta ordan planlar işleme koyuluyor.

.yalandan cenazesinde kardeşi ile kavgaya tutuşuyorlar ki bu da plana dahil imiş, hepsi sonradan anlaşılıyor ve kaçıyor. daha sonra bu kötü zengin iş adamının binasına komşu bir binada ledge'ye çıkıyor ve man on a ledge oluyor haliyle.

.arabulucu istiyor bir tane, buna canı pahasına güveniyor sonra niyeyse tabi bu biraz abartı olmuş. pek inandıramadılar, kardeşi ve baldızı (afet olan) çaldığını iddia ettikleri elması pek güzel bir plan ile tekrar çalıyorlar.

.işler yine boka sarıyor, kardeşi yakalanıyor derken hop bu atlıyor hava yastığına uçaraktan... ve elması elemanın cebinden alıyor ve ben masumum diyor. haberci de hemen masum olduğunuzu kanıtladınız diyor şaka gibi hehe.

.buna güvenen adam meselesi falan garip hoş geldi, böyle ufak tefek şeylerin tam denk gelmesi de iyi geldi bu sefer mesela adamın kafaya bir su damlası damlasa tüm plan alt üst olacak ama allahın hikmeti, sevgili kulları ki bir saniye sonra damlıyor falan.

--- spoiler ---