20 Ekim 2012

Ice Age: Continental Drift


ice age standartlarına göre baya sıkıcı geldi bana. ilgimi kaybettim izlerken, belki artık bu hikayede yapacak bir şey kalmamıştır ondandır bilemiyorum. sincap bile o kadar komik değildi, fena abartı geldi. komik abartıdan saçma abartıya ne bileyim. eskiden böyle miydi? macera kısmı da gereksiz ve kendini tekrar ediyor idi, o da pek sarmadı. öyle işte ice age hatrına izlenir ama fazla bir beklentiye girilmemeli.

--- spoiler ---

.ergenlik muhabbetleri zaten olmazsa olmaz mıdır nedir, milyon kere tekrar edilen muhabbet. belki kelimesi kelimesine aynı muhabbet döndürdüler. komik kısmı da pek yok idi yani. ne bileyim ne akla hizmet yapıyorlar. allahtan çok uzatmadılar.

.kıtaların hareketine sincap mı neden olmuş şimdi, bir fındık uğruna nice kıtalar batıyor ya rab... bokunu çıkartmışlar ne diyeyim. biraz komik yani çok değil. son aydınlanma meselesi de biraz komik, çok değil. 

.herhalde serinin son filmi olur. bundan gayri de yapmazlar. yeterli bence bu kadar başka hikayeler falan yapsınlar. en iyi karakter nine karakteriydi ve kıymetlisi de iyidi tabi. ondan başka iyi bir şey hatırlamıyorum şu an.

--- spoiler ---