11 Ekim 2013

Side Effects


evet denk geldi sonunda izledim, korktuğum kadar ağırmış film aslında. üçte ikisi ağır geçiyor, olay çözümlerinde biraz hızlanıyor. son kısmı fena değil. son oynak müzikten önce çalan akılda kalıcı hoş bir müziği var. arada da çalıyor bir kez. unutmazsam listeye ekleyeyim onu. psikiyatristli, polisiyeli, komplolu film izlemek isteyen için iş görür nitelikte.

--- spoiler ---

.üstüne komplo kurulan adamların devamlı ailesi terk ediyor nerdeyse. çok nadirdir bu, yine bu filimde de aynı şey oldu. ona biraz bozuldum gerisi hoştu. adam en son parayı aldı ise süper plan yapmış. kız da fazla salakmış anlaşılan. kendini garantilemeden diğer doktor karıyı satmayacak idi.

.o karı ve koyu rüjları görünce insan bunda bir sıkıntı var diyor hemen ama kadının kocasını gerçekten öldürdüğü sonucuna varamıyoruz. ta neden sonra doktorumuz olayı çözmeye başlayınca ulan bu adamı para için öldürmüş diyoruz.

.güzel de plan yapmışlar aslında dikkatleri bir yöne çekerken her şey tamamlanmış. hesaba katmadıkları ise azimli doktorumuz oldu. bu olayın sonucunda para haricinde işlerini nasıl yoluna koydu onu anlayamadık, ha eski doktoru bu işin altından çıkınca itibarını iade etmiş olmalılar ama yine de ailesidir, kızla çekilen fotoğraflarıdır falan onları nasıl açıklamış ya da karısı nasıl inanmış oralar çok hızlı geçti.

.keşke başlardaki meseleleri kısa tutup bu çözüm olaylarını uzun tutsalarmış. sonuna kadar bayıyor nerdeyse ama sonunda hoşlaşıyor işte.

--- spoiler ---