1 Eylül 2012

Faces in the Crowd


aslında konu çok iyi bir film olabilecek iken yönetmen kardeşimiz tarafından ırzına geçilmiş bir film gibi geldi bana. resmen izleyicileri aptal yerine koyan milyon tane sıkıntılı lafı mevcut. milyon tane klişesi mevcut. milla jovovich için bile zar zor çekiliyor film. bir de stargate serisinden doctor daniel jackson koca rolünde az biraz görünüyor.

--- spoiler ---

.az biraz görünüyor ama tüm koca sesleri ona ait. saçma sapan bir düblaj yapmışlar o da olmamış. yüz karıştırma hatırlayamama olayları falan gerçekten varsa baya ilginç bir mevzu ve gayet güzel bir filmi olabilirmiş.

.ama daha kim kimi nasıl görüyor onda bile tutarlı davranmamışlar, aynaya yaklaşırken tümden insanın değiştirilmesi, hatta bırak aynayı, insanların boylarına bile dikkat edildiğini sanmıyorum. milyon tane surat, milyon tane oyuncu aynı boyda olamaz ya değil mi?

.böyleyken böyle işte katil de baya bir yerden sonra bariz zaten, hele bir top sakal olayı var hiç bir açıklaması yok, ne alaka yani. kısaca tanıdık gelen şeyler kalıcı olurmuş falan. ulan madem aşk muhabbeti çeviriyorsun topsakal ne, topsakala mı aşıkmış yani karı, acayip gerçekten.

.daha da klişe ve boktan kısmı sonu, hem saçma sapan bir şekilde adam ölür, hem de hamile bırakmıştır çocuk olur. yok artık daha neler. bir de aşktan sevgiden bilmem neden bahsederek bitirir. yüzler öyle kalıcıymış, topsakal lover seni. hey allam daha neler.

--- spoiler ---