7 Haziran 2012

Bool-kkott-cheo-reom na-bi-cheo-reom



güney koreli imiş emmiler. aşk meşk filmiymiş. arada izlemelik, denk gelmelik bir film denebilir. aşka meşke değil de dövüş sahnelerine odaklansaymış süper olacakmış dedirtiyor insana. arada sanki üç boyut geçişleri gibi yapıp sonra da gerçek insan göstertmeleri falan belki değişik bir teknik falan diye merak ettiriyor adamı. fena değil bu yönleri.

--- spoiler ---

.bi kere karakterler ölüyor. o yüzden artı 3 puan veriyorum her türlü ama tabi standart bir aşk hikayesi ve acayip abartılı anlatım olduğu için geri alıyorum a... o puanları. bir insan evladı ayakta nasıl ölür bana açıklaması lazım bunu. ayağını yere sabitlese bile yığılır a...

.şiir gibi anlatmak için sıçıp batırmışlar herhalde. bir de kraliçeyi götürürken kapıda bekliyor falan, karı bağırıyor da bağırıyor. az tut değil mi kendini, bekliyor işte adama eziyet etme falan. hehe yazık üzülsen bi  dert üzülmesen bi dert işte.

.bizim iki süper silahşörün sonunda birleşmesi güzel, ordulara karşı durmaları da güzel. baba figürü mal ama yine de sonunda güzel kararlar falan denebilir. silah çıkıp mertlik bozuluyor. japonları namert gösteriyorlar, hehe...

.ha bi de yeni eski, doğulu batılı göndermeleri var ki ne idiğü belirsiz mesajı bek anlaşılamayan yazık güney koreli arkadaşlara dedirten bir şekilde toparlanıyor. kraliçenin mallığına diyecek de bir şey yok. allah hepsini affetsin.

--- spoiler ---