12 Aralık 2012

Resident Evil: Retribution


olmamış tabi film, önceki filmlerin animasyonları hatta yeşil ekranları bundan daha iyidir. belki eskiyi güzel hatırlamaktan diyeceğim ama gelecekte de bu işler daha kaliteli yapılıyor. paradan kısmışlar bariz yani, oyunculuklarımızda da bariz sıkıntılar var. yavaş çekimler çok abartı olmuş. müzikler genel olarak hoş ama aşırı kullanılmış. say say bitmez ama izlenir bence, milla'nın bu kıyafetini o kadar sevemedim ama yine de hoş. yaşlanmış tabi malesef, vay anasını baktım da 75'li imiş...

--- spoiler ---

.bir kurtarma ve kaçıştan ibaret senaryo bir kere. yetersiz tabi ama işte dünyayı işgal etmişler de onun için tekrar buna t-virüsünü veriyor. sen bizim ultimeyt veponumuzsun cigerim diyor. te alla derler adama. hoş mu? hoş ama olmamış tabi...

.hele bir çok yeri artık abartı yavaş çekim sanki karikatürize etmeye mi çalışmışlar anlamadım. kasten yapılmış yani o kadar da değil. yavaş çekimler çekilse film bir saatte falan biter herhalde. belki bütçe yüzündendir bilemedim.

.neyse işte, film başlayınca amma çok olay oldu anasını satayım bir özetini falan verseler dediydim. adamlar özet verdi hakkaten hehe güldüm. sonra da işte kaldıkları yerden önce geriye, sonra ileri tutsak olarak başladı (malum kıyafeti ile) ordan bir japon hatun (kötü oyunculuk) bunu kurtardı. bir ekip de bunu almaya geliyor imiş o sıralar (ekipteki uzun saçlı inanılmaz kötü oyunculuk) derken vurdu-kırdı, hop film bitti.

.küçük kızdan falan pek bahsetmiyorum, milla'nın hormonları anaç duyguları yüzünden yanında tutmak istemiştir falan gibi geldi bana hehe. klon olaylarının bokunu çıkarmışlar orası kesin, yok sanal dünyaymış yok bilmem neymiş. olmamış hiç biri. yazık olmuş.

--- spoiler ---