7 Haziran 2014

Nasa's Unexplained Files


pek güzel bir belgesel değil, ufo olaylarının bir miktarı zaten çok saçma bu belgeselin görüntüleri yine nasa üzerine çekilmiş belgesellerden toparlamışlar. bir çok olayı zaten gördüydüm ama çok da bir dişe dokunur bir durum yok. kendi kendilerine hallenmişler. tabi ne ciddi diye insan sorunca pek cevap bulamıyor. uzaylılarla bu kadar da kafayı yememek lazım. varlarsa gelsinler işte, nedir bu kadar sıkıntı. sanırım belgesel serisi ama devamını izlemem, tek bölüm olarak kalsın böyle.

--- spoiler ---

.ilk yörüngeye oturan abimizden başlıyoruz, bir şeyler görüyor, rapor ediyor falan ama görüntüler canlandırma olduğu için buradan üzmeye başlıyorlar bizi. neyse ki tek taraflı anlatmıyorlar manyak gibi, buz tanelerinin parlaması falan gibi diyorlar. sonra şudur budur şeklinde devam ediyor.

.daha sonraki olayda da yine canlandırma vardı, bir şeyler görüyorlar cisim misin derken yine bir şey yok ortada. sanki adamların kafa uzaya gidince ziyaretçi bekliyor gibi çalışıyor.

.neil abinin döneminde de benzeri durumlar olmuş. zaten buraları falan net hatırlıyorum ama galeyana getirmemek için saklamışlar falan, pek bir şey yok yine tabi. elde var sıfır hesabı.

.görüntülerden kırmızı bir nokta ve çok büyük olduğu düşünülen hareketli cisimler biraz ilginç gibi hepsinde kamera hilesi ya da ilizyon meselesi ile açıklama yaptılar. programı da orada bir yerde uzaylılar var diyerek bitirdiler. var tabi de işte bunlar hikaye.

--- spoiler ---