21 Haziran 2012

Superman / doomsday


pek bir kötü idi, can sıkıntısı üzerine izlenmiş bulunuldu. en ilginci filmin ortasında çay içtiğim bardağın süpermenli olduğunu görmem idi herhalde. tanrıların bir oyunuydu bu belki de, belki de değil.

--- spoiler ---

.doomsday hikayesinin içine etmişler. orjinalini bilmiyorum ama zaten filmin konusu da o değilmiş tam. doomsday gelip de kavga ederler, şehrin yarısını kırıp dökerler. bunu yukarı kaldırır ve dünyanın zeminine çakar sonra da kendisi de ölür, doomsday de ölür.

.eh yani hikayeye gel, sonra ölmediğini fark eder bizim robot (batmanın yardımcısı gibi bir şey yapmışlar ondan hiç haberim yok tabi hikayesini tam bilemediğimden olsa gerek neyse) bunu iyleştirir ve süpermenin ölümü üzerine lex'in klon manyaklığı ile ürettiği klon süpermen ile savaşır.

.sonra da lane'in yardımıyla yener, en son da ümmetim ümmetim der. bir acayip, afganistan vurguları da bir acayip saçma. karakterler de bir saçma. lane ile birlikte olmaları da pek bir saçma. düzgün bir yeri yok, insan üzülüyor koskoca süpermen hikayesini bu hale getirdikleri için.

--- spoiler ---