7 Aralık 2012

La casa muda


filmin çekimi falan fena değil aslında ama hikaye yetersiz, fazla bir şey açıklama ihtiyacı duymamışlar herhalde. müzikler de yine fena değil ama bunlarla izlenebilir bir film demeye yetmemiş. izlerken sıkıldım, bir noktadan sonra tahmin de ediliyor zaten. saçma sapan işler de oluyor sanki. tavsiye edilmez.

--- spoiler ---

.fotoğraflardan hikayeyi anlamaya çalıştırdı mallar a..., bir kere böyle bir sıkıntısı var. şimdi kim kime kaynamış? babası kızına bir şey mi yapmış? sadece arkadaşı mı hamile bırakmış? resimlerde 3-4 farklı kız görünüyor sanki. nedir ne değildir anlamadım bir şey. 

.eski bir evi onarmaya geliyor baba kız, ev sahibi gibi bir eleman çağırıyor bunları. sonra kapıları kitleyip anahtarı bırakıp gidiyor. arkadan baba kitliyor herhalde. her tarafı kapalı bir ev, ses falan duydum derken kız geriliyor korkuyor falan. öyle olaylar başlıyor.

.babasını ve evin sahibini öldürüyor. sonradan anlaşılıyor bu, çift kişilik midir? kasıtlı bir intikam mı alıyor o da anlaşılmadı ama sonunda hamile bırakıp da gelmediği için çocuğunu öldürdüğü anlaşılıyor ve hayali kızı ile güneşe doğru devam ediyor kızcağız. olay bu kadar.

--- spoiler ---