11 Ağustos 2012

REC 3 Genesis


finali ve esas kızın güzelliği haricinde pek bir şeyi yok, böyle ortaya kara komedimsi şeyler mi yapmaya çalışmışlar onu da anlamadım ama bu kadar zombili film arasında özellikli bir yeri yok, hem bir de tek kamera çekimi olayını da bıraktılar yarısına gelmeden. aslında o da saçmaydı ya yine özellik katıyordu neyse öyle işte.

--- spoiler ---

.bir kere kandan bulaşıyorsa bu, zaten bütün her tarafları kan oluyor her seferinde, elektrikli testere ile ne olacağıdı başka sanki. dalıyorlar kesiyorlar, bölüyorlar falan. maşallah işte başırısız senaryo sonuna kadar öldürmeyen allah öldürmüyor şeklinde her durumdan sırayla peşindeki adamların ölmesi ama kıza bir şey olmaması şeklinde ilerlemesi şeklinde ortaya çıkıyor işte.

.din muhabbetini rec 2'de de yaptılardı, rec'in ilkinde hatırlamıyorum öyle bir şey ama emin değilim belki onda da vardır. ulan incil bilmek ne önemliymiş, okurduk dururlardı öyle, ormana gidersek incil ezberleyelim ne olur ne olmaz. kulağı duymayan dede yüzünden kızı harcamaları da komik aslında, ama kötü değil tabi.

.aşk mevzusunu abartmışlar ama güzel abartmışlar, hele finalde dil kopartan son ölüm öpücüğü pek bir romantik aslında, dediğim gibi finali haricinde güzel pek bir yeri yok. düğün müğün muhabbetlerine girmiyorum bile.

--- spoiler ---