28 Nisan 2013

Territories


iyi bir film değil orası bariz ama acayip sahneleri var. sonlara doğru acayip bir korku filmine bağlamaya çalışmışlar. ayrı bir filme geçiyormuşuz gibi böyle çakma olmuş. oyunculuklarımız çok vasat, arada acayip triplere giriyorlar ama yine de pek olmamış. müziklerimiz de hiç uymamış nerdeyse. rahatsız ediyor. en son çalan biraz idare eder idi.

--- spoiler ---

.ırakta askerlik yapmış iki arızalı tipimiz var. şimdi buradan amerikaya giydirmişler mi bu fransız kanada ortak yapımı film? Guantanamo olayına benzer bir durum gibi geldi uzaktan. tabi bu kadar işkence var mıdır? orasını bilemiyorum ama psikopatlık ile işkenceci asker arasında bir yerde olmuş bu tipler.

.filmin sonu kötü olması iyi olmuş, tam göstermiyorlar ama kurtulamıyorlar. kurtarmak için gelen dedektif de güzelce ölüyor. tabi ne alaka birden motel odasından ormana oradan da yakalanmaya falan geçiyorlar insan anlayamıyor. o gece sahneleri tam bir kepazelik olmuş hehe.

.neyse terörist olayını bir şeye bağlamamaları da biraz saçma ama işte hani dokunduralım ama tam dokundurmayalım gibi bir şey yapmışlar herhalde. tabi şu mal askerler neden civarlarından adam kaçırırlar onu da anlamak zor. uzakta kaçır ne bileyim,  dedektif yine bulsun ama biraz arasın falan. biraz saçma olmuş yani. yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---