11 Ocak 2014

Sword Art Online Extra Edition


bu anime pek bir ferahlatıyor içimi, görüntülerinden müziklerine hep bir hoşluk veriyor. o yüzden ayrı bir yeri var diyebilirim. bu extra edition önceki iki konuyu özetleme gibi bir şeydi. araya yüzme görüntüleri, muhabbetler falan serpiştirmişler. filmin sonunda da ufak bir macera yaşandıktan sonra bir telefon çağrısı ile bitti. gelecek sezonu oradan mı devam ettirecekler yoksa başka bir şeyler mi yapacaklar bilmiyorum ama  yakında gelir herhalde.

--- spoiler ---

.sonundaki denizler altındaki maceraya giriş kısmındaki müzik pek tatlıydı, bir ara onu bulup listeye eklemek lazım. tüm soundtracklerini indirip dinlediydim sanki ama bu extra edition'a özel bir şeyler olabilir ya da sadece sao'nunkileri dinlemiş olabilirim.

.bizim kirito'ya dört kız düşüyor gibi olmuş. biri üvey kardeşi ya onun garipliğine hala diyecek  sözüm yok. sanki üvey kardeş olunca ensest olmuyor gibi takılıyorlar. neyse işte dördü de sanal oyundan yanmış buna.

.bir de içişleri bakanlığından bir tip geldi buna olayların arkasındaki neden neymiş falan diye anlattırdı. tabi özet için bahene gibiydi ya işte sonunda olaylar bu elemandan devam ederse fena olmaz. tabi ne yaparlar onu bilemedim. bölüm sonundaki deniz dibindeki olaylardan da devam edebilir sanki.

.yeni sezon gelmeden olayları hatırlatma açısından pek faideli oldu diyebilriz. özlemişiz tipleri. bir sürü yerini de unutmuşuz tabi. hepsini ezberde tutmamak lazım ama belli başlı bölümleri sanki  tekrar izlesek pek bir iyi hissettirecek gibi his verdi bana. bu yüzden de ayrıca kutluyorum sevgili çizerleri. elleri dert görmesin.

--- spoiler ---