19 Temmuz 2012

Premonition


film yarısına kadar idare eder ama bir ağırlaşma ve saçmalamaya başlama vakti var kiliseye gitme civarlarında, ondan sonra bildiğin mala bağlıyorlar. saçmalıyorlar, saçma sapan devam ettiriyorlar sonlara doğru az biraz toplar gibi olacakken sonunda en sonunda yani iyice saçma sapan yapıp sıçıp bırakıyorlar. vakit kaybı denebilir, kaybedilecek vakit varsa izlenebilir belki. kader kısmet muhabbetleri ile az biraz zaman ve kahinlik muhabbetlerini kırdırmışlar oraya saçma sapan siktiriboktan bir film çıkmış.

--- spoiler ---

.ulan karnındaki bebek nedir? ümit ve inancı mı temsil ediyor, bitişe gel. resmen sinir gerici bir bitiş. ha sona doğru toparlama diyorum ya işte ne yaparsa yapsın hatta çabalaması tam olarak ölüm şeklini belirliyormuş falan. allahın sopası gibi kaderini değiştiremiyor falan filan. tamam burası fena değil de.

.sonraki mesaj ne öyle, saçmalık resmen. yeni bebekmiş ümitmiş inançmış. hadi ordan. hadi ordan. 

.bunlar haricinde aldatma meselesi çok belli ediyor kendini, zaten istiyorlar da ama ben direkt kafasını kendi kesti ve kafayı yedi diye düşünmüştüm. öyle yapsalar daha iyi olabilirdi aslında. tabi bunun da yapılmışı vardı sanki.

.tabi mesela nasıl olurda ölümünü açıklamaya polis kapıya gelir, telefon açmazlar falan bu  gibi milyon tane saçmalık var. cevabıda yok. adresi buluyorlar ama telefonu mu bulamıyorlar. şehit mi bu ayıp olmasın diye yüz yüze haber mi veriyorlar nedir. neyse öyle işte.

--- spoiler ---