20 Ekim 2012

Doghouse


yer yer güldürüsü var, tipler fena değil. baştan itibaren konusu hakkında hiç fikir sahibi olunmasa belki olayların gelişimi daha komik olabilir, bilemedim. kadın erkek ilişkileri meselelerinde pek derinleşmişler. ingiliz abilerden komedi falan diyelim işte. ortaya karışık komedi ihtiyacını karşılayabilir az da olsa.

--- spoiler ---

.elemanın teki boşanma arifesindedir, kankaları bunun kafayı dağıtmak için hafta sonu mudur nedir köy evi gibi bir yere gitmeyi planlarlar. film baştan tiplerin durumlarını gösterek başlar. 6-7 kişi artık sayamadım, hepsi arkadaş toplaşıp giderler.

.gittikleri ıssız yerde gariplik olduğunu fark ederler yavaş yavaş. sadece kadınları erkeklere saldırtan bir virüs (kadınları zeki zombiler gibi bir şey yapıyor ve git gide daha da zeki oluyorlar) yüzünden kan gövdeyi götürmüş. bunlar da canlarını kurtarmak için ordan oraya kaçarlar.

.ekipten kimse ölmez diye düşündüydüm ama baya bir adamı öldürdüler. süper kahraman manyağı tipin silah ve uzaktan kumanda arabalı sahneleri falan baya hoş idi. ondan sonra devamlı kaçıştır falan zaten baydı sonlara doğru. bir kısmı kurtuldu ve bitti. son konuşmada da büyük mesajlar verdi esas adam.

--- spoiler ---