21 Mart 2013

Cirque du Soleil: Worlds Away


tam film gibi demeyelim de bir sirk gösterisi videosu falan diyelim. hikayeleri birleştiremedim bir kere, belki ben birleştiremedim orası bilemem. genel bir aşk hikayesi var o kadar. fazlasını seçmek zor. görüntüler güzel, müzikler pek güzel bundan fazlası yok. tabi şovlar da ilgi çekici ama devamlı aynı şey hafiften sıkıyor sondan bir önceye kadar. son sahne de pek tatlı.

--- spoiler ---

.sirke bir kızcağız gelir, bir oğlancağız görür. derken biri eline bir afiş tutuşturur ve onun gösterisine gider. gösterinin ortasında yere düşer ve sirk dünyasına geçiş yapar. sirkten sirk dünyasına geçiş yapmak da kafaların güzelliğini gösteriyor herhalde.

.geçiş yapılan yer pek güzel, gösteriler de aynı şekil acayip acayip gösteriler. kadınlar erkekler karışmış gibi geldi bana orası biraz garip. hepsi çok çalışmış orası belli ama toplamda bunlar ne anlatıyor ben anlatamadım.

.bir taraf oğlanı zincire vurur iken diğer taraf kurtarıyor falan. kızın bulmasına yardımcı oluyor derken öyle olaylar da olaylar yani danslar da danslar derken. buluşuyorlar, son gösteriyi de kendileri yapıyor. bir nevi aşk atıyorlar diyelim. böylelikle sona eriyor.

--- spoiler ---