2 Ocak 2013

The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning


kan tutuyor ise izlenmemeli bu film. olaylar gerçek midir değil midir diye araştırmama sebep oldular. eski versiyonu da varmış. yeni versiyonunun ilk filmini de izlemişim. denk geldi bunu da izledim, acayip abartı kan gövdeyi götürüyor ama beğendim. mide kalkmadan izlemek zor, görüntüleri de bir acayip yapmışlar. kötü karakterler üzerine daha çok çalışmışlar belli ki, daha iyiler idi. iyi karakterler gıcık tipler idi. başlarına gelene üzülmedim desem yalan olmaz.

--- spoiler ---

.tatile giden hayat dolu gençler yerine bu sefer kız arkadaşları ile teslim olmaya giden askerler var. nasıl askerse, nasıl celp ise artık bir garip. neyse işte bir tarafta güzel kızlar, yakışıklı oğlanlar. diğer tarafta daha doğarken hayatın sillesini yemiş, suratına bakılamaz, gerzek ve sosyapat dedikleri bir tip.

.seri katilin ortaya çıkışını almışlar. o kadın biraz daha özel olsa daha iyimiş, şişko kadının mezbahanede iş başında doğuruyor. çocuk niye böyle oluyor, ona da pek girmediler ama işte çam yarması testereli bir katil oluyor. üstüne yakışıklı çocuğun yüzünü de sıyırıp kendine geçiriyor. yüzünden de memnun değil yavrum yazık.

.en acayibi aslında ailecek insan yeme mevzusu, naptınız lan. nasıl açlıktır. duası da süpermiş aslında ya aklımda tutamadım. neyse işte sırayla ölmeye başlıyorlar. ilk en güçlü tipi öldürüyor, sonra çığlık atan kız, sonra küçük kardeş en sonda kaçak güçlü kızımız ölüyor.

.en son ana kadar kurtulacak gibi gösterip, arkadan da çıkacak dedirtip hep birlikte hop öldürmeleri güzel oldu. kurtulsa film o kadar güzel gelmez idi. hem zaten serinin başlangıcını yapmışlar kimsenin kurtulmaması da gerekiyormuş ama bir ihtimal kurtulursa diye bakmak gerekiyor belki de bilemedim. bir garip film işte.

--- spoiler ---