24 Mayıs 2012

Underworld Awakening


seri filmlerine göre adamlar 6 civarında stabiller. yeni bence bir önceki filmden daha iyi, ilk filmden biraz kötüydü o da sonu itibariyle. olayların akışı falan iyidi baya. meraklısına ve tabi kate meraklısına görsel deri popolu bir şölen sunuyor. 

--- spoiler --- 

.laykınların domine ettiği bir dünya olmuş. insanlar farkına varmış bunları sürmüş sürüştürmüş. sonra bir dönem gelmiş laykınlar içten bunları çözmüş hem saklanarak hem de ilgili kurumları ele geçirerek belirli bir noktaya gelmişler. anti eycınt mıdır nedir öyle bir kurumda da daha güçlü laykın yapalım, gümüşten falan etkilenmeyelim şeklinde bir araştırma başlamış. 

.çocukları olmuş bizimkilerin, e tabi laboratuvarda üretilen bir çocuk ve tüm olaylar bunun üzerinden dönüyor falan filan. e yani güzel tabi, bu çocuk da melez ve güçlü falan kaçıyorlar kovalanıyorlar. modifiye edilmiş laykının içine bomba koyup patlatıyorlar derken film bitiyor. seri devam edecek şekil bitiyor ya hayırlısı tabi. 

.karnı kesip kalbi elleyerek çalıştırma falan değişik tabi, matrix`i hatırlattı az. daha önce niye böyle bir şey göremedik yeni bir özellik mi bilemedik ama gayet hoş idi. gırtlak parçalama mevzusu da game of thrones çağrıştırdı az. 

.zaten game of thronesdan bir oyuncu, lost girlden de bir oyuncu vardı. lost girlde de kurt adam rolünde hatta o derece adamın tipi kurt adam yani demek ki. 

--- spoiler ---