2 Ocak 2013

From Within


pek bir dandirik film olmuş, oyunculuklar komik bile denebilir amma velakin son fena değil. son da dandik olsa iyice üzüntüye boğacaktı  beni ama şimdi eh dedirtti. emo tipler de pek hoş değildi. Terminator: The Sarah Connor Chronicles'ın esas oğlanı başrolde idi. giriş müziği az biraz iyidi, gerisi standart. ne korkuttu, ne gerdi, gizemi de götüm gibiydi. öyle işte.

--- spoiler ---

.bunların analarını kasaba halkı cadı diye yakmış, hakketten de cadıymış ama... yıl olmuş 2008 hala aynı geyikleri döndürüyorlar. neyse bu durum karşısında da oğlu ve yeğenleri bir büyü yapalım da şu kasaba allahından bulsun demişler.

.tabi allaha inanmıyorlar haliyle, şeytana da inanmıyorlar. şeytanı siz yaptınız lan bile diyorlar ama kendi çaplarında olaylara hakimler işte. neyse esas çıtı pıtı bir kızımız var. önce pederin oğlu buna yakınlaşıyor, diğer elemanla kavga dövüş derken. yaralarını temizlemeye evine gidiyor hehe, klişelere gel.

.derken ahali yine bunların peşine düşüyor. tam da o vakit esas kızın ölme sırası geliyor. esas oğlan vaz geçiyor yaptığı işten. büyüyü bozmak için kendini feda etmesi gerekiyor imiş. çat silah sesi duyuyoruz ama sonradan öğreniyoruz ki kendini vuramadan salak papazoğlu vurmuş onu ve lanet bu şekilde tüm kasabayı kasıp kavuruyor. canlı kimse kalmıyor ve buna seviniyoruz.

--- spoiler ---