5 Ocak 2013

Los ojos de Julia


pek güzel bir film değil, bir kaç yeri fena değil gibi geri kalanlar pek işe yaramaz, bir kaç yeride sinir bozucu derecede saçma sapan. renklerini müziklerini falan sevdim, kötü değil bu kısmı, tipleri de hoş. konuya uygun çekimler de yapmışlar. hafiften mesajlı bölümler de var ama işte hikaye anlatıyorsan düzgün olacak arkadaş.

--- spoiler ---

.göz ameliyatı geçirmiş birini evine tek başına salmak gibi bir şey olabilir mi? çok saçma geldi bu mevzu bana. ha bire kaçış muhabbeti de bayıyor bir vakitten sonra. oğlanın durumu da çok abartılmış, acayip bir karakter yaratalım diye yaratılmış belli yani.

.üstüne bir de her şey iyi güzel geliyoruz sonra, hop yakınlaşmalar falan derken belindeki bıçağı alıyor ve bacağına saplıyor. lan mal karı, adam psikopat saplasana öldürecek ya da en azından yavaşlatacak bir yerine. yok arkadaşi bacağına saplayayım da yarım saat daha sürsün film falan demişler.

.hele en son, gözünde kainatı görüyormuş vay efendim laflara gel hehe, romantik adam tamam da en son gördümü yani? yok o kadar da saçmalamamışlardır sadece romantik bir bitiş yapmışlardır hani gözlerini verdi de gördü falan gibilerden herhalde. yoksa karı tekrar kör olmalı. değilse böyle, yuh artık diyorum.

--- spoiler ---