10 Ağustos 2013

American Mary


vücuduna türlü çeşitli şeyler yapan tiplere armağan edilmiş herhalde film. beni pek sarmadı, öyle kan revan izlemek için de pek bir sahnesi yok doğru düzgün. hafiften şaşırtıcı işler oluyor, sonu da belki biraz böyle ama yine de olmamış yani, tavsiye edilmez. arada ağırdan giren bir melodi var, onun haricinde de pek bir numarası yok. böyle acaiyp sahnelere klasik müzik basmışlar. ha kötü olmamış ama yine de ne bileyim öyle işte. 

--- spoiler ---

.para sıkıntısı çeken tıp öğrencisi bir kızcağız var. güzel de denebilir, vücudu da yerinde. nasıl para kazansın? tabi ki striptiz kulubüne giderekten... görüşme için yaptığı cv ile olayların içinde buluyor kendini bir nevi. önce yaralı bir adamın dikiyor, ardından o cv'yi eline geçiren bir diğer çılgın hatun vücudunda modifiye yapmak için onunla irtibat kuruyor falan. işler böyle başlıyor işte.

.kendilerini bebeğe mi benzetmeye çalışıyorlar. arada haberleri çıkıyor idi, oyuncak bebeğe benzetme çılgınlığı... ama bunların tiplerini şeytan görsün derecesinde. üstelik ilk kısımda kadın memelerinin uçlarını ve vajinasını ortadan kaldırıyor. oyuncak bebeklerde de olmaz imiş, cinsel obje olarak görülmez imiş.

.film bu yandan akmayacak iken sevgili tıp öğrencimize hocası bir dayıyor tam dayıyor. seks alemleri çevrilen bir parti yapıyor imiş bunların hocaları. bunu da davet ediyorlar, yolludur diye herhalde. içkisine ilaç atıyor (bkz: nuri alço) (bkz: sene 2013). kanadalılar yeni fark etmiş herhalde bu senaryoyu... çata pata daldıktan sonra kızın yavaş yavaş şalterler iniyor aşağı.

.önce buna kayan hocayı bulduruyor pezevek kardeşimize, sonra üzerinde çeşitli modifikasyonlar yapıyor. kollar bacaklar uçuyor zaten. ağız burun yamuluyor. çengeller ile sırtından asmış bir şekilde görüyoruz. en şaşırtıcı sahnelerden biri tabi. nasıl bir intikamsa artık. nasıl bir kafaysa artık. işlerini yaptıktan sonra dönüp kusacak biri ama işler olurken de soğukkanlılığını kaybetmiyor falan öylesine manyaklık yani.

.neyse işinde uzmanlaşmalar ile ilerler iken gel buralardan gidelim de demişken pezevenk kardeşimiz. oyuncak bebeğe çevirdiği kadının kocası buna ağız burun dalıyor. haklı tabi adam, nereye sokacaklar? kız kendini dikmeye çalışır iken de ölüyor. eh yani ölmesi iyi oldu en azından. yine de sıkıldım tabi.

--- spoiler ---