9 Eylül 2012

Suck


vampirli az komikli bir müzik grubu filmi. can sıkıntısından izlenebilecek bir film. pek bir şey beklemeye gerek yok, bazı yerlerin müzikleri hiç fena değil. tipler hoş ama oyunculuklar sınırlı tabi. amerikalı emmilerden tanıdık var çok ama kanadalı emmiler yapmış, öyle işte çerezlik bir film.

--- spoiler ---

.işleri pek yolunda gitmeyen bir grubumuz var, güzel bir bassçısı bir gün parlak gözlük vampir bir eleman görür ve ona yatıya gider. sonra işler değişir. kızımız vampir olur grubun albenisi artar falan, insanlar beğenir.

.kural koyarlar, kimseyi vampir yapmayacaksın derler ama hepsi eninde sonunda vampir olmak ister falan tabi çok havalılar ya ondan. neyse işte işler bu şekil giderken peşlerindeki vampir avcısı (ki kendi yavuklusunu öldürdüğü için peşlerine düşen bir zat kendisi) bunları sizi tekrar insan yapayım falan der.

.onlar da kabul edip, kızı vampir yapan tipi öldürürler falan falan. gitar sokma sahnesi iyidi tabi ama sonunda da alice kupır emmi gelir en büyük vampir benim der ve işler başa sarar. böyleyken böyle işte. 

.bir iki tanıdık yüz daha vardı, belki daha fazla öyle ünlü tip kullanmışlar. grup meseleleri pek yok yollarda, turnede takılıyor gibiler. zaten ufak tefek bar grubu falanlar konserleri fena değil. bir sefer de kayıt olayı yapıyorlar o da fena değil. müzikler ahım şahım değil ama ne yapalım o kadar işte.

--- spoiler ---