4 Kasım 2012

Intouchables


gerçek hayattan alınmıştır diye başlıyor film. güldürdüğü kısımlar da var. esas oğlan da komik bir tip gibi. müzikler hiç fena değil hatta iyice ama ne bileyim hikaye tam bir film için pek olmamış gibi geldi bana. dramatik kısmı mı az nedir ya da pek bir olay olmuyor falan işte. izlenir ama güzel film.

--- spoiler ---

.flight of the bumble bee mi nedir, ona tom ve jerry muhabbeti falan iyidi baya. müzik olayları da güzel idi. eleman hem rahat, hem de sonlara doğru bilgili bir tip falan oluyor. normalde umursamaz bir tipin muhtaç birine zarar vereceğini düşünürsün ama öyle gelişmiyor işler. belki abartmışlardır.

.esas oğlan, sosyal hizmetler ile ilgili bir muhabbet ile (bu kısımları hiç anlamadım) esas adama bakıcı olarak baş vurmaya geliyor. olaylar öyle başlıyor. çok iyi kanka falan oluyorlar gülüyorlar eğleniyorlar. sonra yine sosyal hizmetler muhabbeti ile bırakmak zorunda kalıyor bu kısmı da anlamadım. zaten hikayede en fazla bu oluyor.

.neyse işte bir da kadın mevzusu var. adam kaçak dövüşüyor kadınla ilgili. beklemiyor kaçıyor falan. en son oğlan durur mu hemen ayarlıyor görüşme ve film bitiyor. orta kısımlardaki adamın kaza geçirdiği yamaç paraşütü muhabbetini tekrar etmeleri falan da bir acayip idi. çılgın tabi adamlar. para bol nasıl olsa.

--- spoiler ---