19 Temmuz 2012

Lockout


bir kere standart müzik kullanırken artık utanmalı bu sinemacı arkadaşlar. bunu demek isterim. sonra efektler sıkıntılı baya, bir kısmı oyun ama eski tam olmamış 3d gibi geçiyor falan. senaryo da çok numara yok ama çok akıcı, pat diye bitiyor film. esas eleman iyi, güzel az komikli çok hazır cevaplı bir arkadaş yapmışlar. iyi yönü karakterler güzel işte gerisi normal.

--- spoiler ---

.çanta meselesi, ajan gizli bilgiler falan biraz bayık ama iyi abinin kötü çıkması pek beklenmedik gibi. fındık yiyen abi. böyle ufak tefek bir sürü takıntılı film. sigaralı abi. çakmaktan da bir şey çıktı ya o kadar da uzatmadılar.

.misfitsdeki komik eleman yine komik ama sayko komik olmuş bu sefer. kafayı yemiş uçmuş gitmiş. iyi oynamış ama çatır çatır adam öldürüyorlar. karikatürize etmişler artık yani diyecek laf bulamıyorum. hehe.

.geçişler ve ilk giriş falan pek güzel aslında, daha önce görülmemişlik hissi veriyor ama sadece bu kadar. fazlası yok, hikaye pek bir sıradan tutuklular kaçar rehin alırlar insanları. aralarında başkanın kızı da vardır olaylar gelişir.

.saçma sapan olaylar da olur ne bileyim çanta saklarken panikleme falan pek zorlama, bu sayko elemanın herkesi öldürmesi de çok zorlama geldi. öyle işte idare eder yani.

--- spoiler ---