11 Aralık 2013

Despicable Me 2


ilk filmi daha iyi idi bence. şu minyonlar mıdır nedir? onlar komikmiş yahu diyerek abartmışlar gibi geldi bana. biraz tadı kaçmış ama  yine de güldüğüm yerler oldu hafif hafif haklarını yemeyelim. animasyonlar fena değildi, alev ve su görüntülerini pek bir beğendim. müzikler idare eder idi.

--- spoiler ---

.çılgın hırsızımız iyi bir aile babası olmuş, reçek ve marmelat işine girmiş takılmaktadır ama suçlular ile mücadele merkezi kutuplardan çalınan bir labrotuvarın peşinde hırsızımıza danışır. hikaye çok eksik geldi bana. hem esas kötümüzün planı pek saçma idi. minyonları alıp kötücül yapıp dünyayı ele geçirmek falan.

.ayı çalma fikri çok daha iyidi bununla karşılaştırınca. o yüzden de pek hoşlanamadım ama yan karakterler, kadın ajanın halleri falan fena değildi. minik kızımızın komiklikleri de güldürüyor idi insanı ne bileyim işte fazlası yoktu.

.minyon meselesi de hepten kötü değildi ama dediğim gibi çok üstüne gitmişler. esas karakter onlar olmuş. bir sürü kayboluyor kimse farketmiyor falan. çok varlar tamam da ne bileyim, çok eksik parçalar vardı sanki. ufak tefek kısımlarına bakınca iyi de geneline bakınca eh işte...

--- spoiler ---