13 Eylül 2012

Men in Black ii


eh yani bir şey beklemeden güzel vakit geçirtiyor. bu serinin üçüncü filmi daha iyimiş herhalde, devam gibi bir şey yoktur büyük olasılıkla ama yine de ayıp olmasın diye ikincisini de izleyeyim dedim. fena değildi, absürt komedimsi gibi bir şey işte. ne tam komedi, ne tam bilim-kurgu eh en iyi kısmı aksiyon falan belki.

--- spoiler ---

.bizim yaşlı kurtun hafızasını sildirmişlerdi o kısmı hatırlıyordum önceki bölümden. yeni eleman falan seçmişlerdi. bölüm yeni elemanın ustalaştığı bir sürü olaylar da olaylar olduğu şekli ile başlıyor. tabi en başında saçma sapan bir görüntü veriyorlar daha sonra onun gizemi çözülüyor ya neyse öyle işte.

.yaratıklar falan, ışığın çocuğu ya da ışık çocuğumudur nedir bir uzaylının bir şeyleriymiş falan. bu kadarını anladım yani ne kadarını anlamak gerekiyor orası da meçhul işte bizim elemanın yakınlaştığı kız uzaylıymış onu arıyorlarmış. onu öte dünyalara gönderdiler o kadar.

.kötü kadını da öldürdüler tabi. kadın modellemesini de dergiden yapması falan hoş tabi, belki burdan devam ettirebilirler üçüncü filmi kim bilir.

.en iyi güldüren kısmı pug ile takıldıkları sahneler idi. malum şarkıyı köpekler üzerinden daha kimler yaptıydı bilemiyorum daha önce gördüydüm ama her türlü komik. köpek de iyi zaten. büyümüş de küçülmüş edası için çok uygun olmuş.

--- spoiler ---