25 Ocak 2016

Master of None s01e01:

ismi falan hoş gibi, trailer’a bakıyorsun bir miktar komik olabilir gibi geliyor. netflix falan da olunca denemeden edemedim ama beğenmedim. hele hele hiç tam gülemedim. esas tip komik gelmeyince yapacak bir şey yok işte. hint kokenli bir tip, devamlı bir ırkçı espiri falan var gibi görünüyor. böyle bir ilk bölümle zaten nasıl devam etmiş dizi insan hayret ediyor. beşinci bölümü en iyi bölümü diyorlar ama oraya kadar sabredemeyeceğim kusura bakmasınlar.

--- spoiler ---

.kondom yırtılma meselesi ile başlıyorlar. çok samimiler allahtan, yan karakterlerin lafları zorla ağızdan çıkıyor gibi, bazıları hakkaten içinden geliyor gibi konuşuyor öyle garip işte.

.sonra aile çocuklar falan filan ile gidiyor. çok da mühim konular adamlar temelden başlayıp espirik yapalım demişler ama gram güldürmediler, yarım saatlik bölüm de zorla bitti yani.

.iki tane velet getirmişler arada zorla oynatmış gibiler ne bileyim, arada komik de olabilecekmiş ama olamamış gibi. insanın bir iki tersine geliyor gülmeye çalışıyor ama sonra komik değil ülen bunlar oluyor. iyi komedi yapmak zor hakkaten ya da fazla kişisel bir olay. hayatta başarılar diliyoruz aziz ansari kardeşimize.

--- spoiler ---