26 Ocak 2014

Carrie


film yeniden çekim midir? nedir bilmiyorum ama tıpkısının aynısı bir kaç tane film izlediğime pek bir eminim (sonradan kontrol ettim, evet yeniden çekim imiş). oyuncular iyi idi, iyi derken çirkin oyuncu yoktu yani o derece. klasik hikayesi son kısma kadar sıktı hayli, sondaki görüntüler hoştu. olaylar karışınca çalan müzik de fena değildi. öyle cadılı, incilli, liseli ortaya karışık bir film işte. kapağındaki kadar fazla kan gövdeyi götürmüyor.

--- spoiler ---

.en son şaşırtmaca olayı pek saçmaydı da olmazsa olmaz klişe olarak onu da koydular sağolsunlar. popüler kızın iyicil olması da tanıdık geldi ama sanki öyle olmuyordu normalde.  bir tane kötücülümüz de var tabi sonunda güzelce öldü.

.neyse hikaye pek dindar bir hanım (julien moore)'un doğurması ile başlıyor. çocuğu öldürmeye yelteniyor ama başaramıyor. çocuğumuz da kick ass'ten tanıdığımız kızımız oluyor ve garip çocuk olarak ortalıklarda dolanıyor. herkesler bunla dalga geçiyor falan.

.suçluluk duyan popüler kızımız da güzel balo yaşasın diye sevgilisini bununla yolluyor. allahtan kıskançlık muhabbeti yapmadan üzerine kan dökerekten cadı güçleri kazanmış sevgili kızımızı çıldırtıyorlar ve ortalık kan gölüne dönüyor.

.sıradan dalıyor insanlara, iyi davrananları kurtarıyor falan. ortalığı yakıyor döküyor. en son da annesini öldürüyor ve evi göçürtüyor böylece film bitiyor. cehennemin dibine de gitmiş efekti koyuyorlar. mezar taşına da öyle yazmışlar zaten.

--- spoiler ---