16 Kasım 2012

Ted


filmi beğenmedim, o puanı nasıl almış şaşırdım valla. komik olmayan komediden allaha sığınırım. bir iki yerinde tebessüm ettiriyor o kadar. komik olsun diye çok zorlamışlar gibi geldi bana. filmin giriş kısmı çok daha iyi idi, ama komiklik yapacağız diye standart bir romantik film yapmışlar bence. fantastik kısmının da altı tamamen boş idi. sonuç olarak pek tavsiye etmiyorum.

--- spoiler ---

.sonsuza kadar dostluk, şimşek kardeşliği falan meseleleri güzel, iyi hoş. hatta giriş kısmının ne olursanız olun oyuncak ayı bile olsanız, dünyanın bir süre sonra umrunda olmaz meselesine kadar da hoş ama sonra ayımız kafa adam olacağım derken saçmalamışlar bence.

.şirin bir şeye edepsiz şeyler yapınca nasıl olsa komik olur diye düşünmüşler herhalde bilemedim ama bir saat geçtikten sonra sardırmaya başladım. son kısma kadar sardırdım öyle bitirdim.

.olay da katalım diye, elemanlar kızın arası bozulunca ayı kaçırılır ve kovalamaca sonunda ikiye bölünüp ölür ama kız bu sefer gitmesini istemez ve dilek tutar ve gerçek olur. bak sen allahın işine.

.adam olmak meselesinde vurgular da rahatsız edici geldi bana, hehe fazla kişisel aldım herhalde ama ne bileyim hem komedi yapacağım diyorsun hem de hayatta zorlukları vurguluyorsun falan. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

--- spoiler ---