20 Şubat 2018

My Fat Pet


ismini değiştirmişler, "my big fat pet makeover" demişler. belki sonra uzatmışlardır. ilk hali yayınlandığı halidir, artık hangi hali olursa olsun, komik desen değil. ilgi çekici desen, eh biraz öyle. adamların kendi şişkoluğu bitti, hayvanlarının şişkoluğuna dair reality show'u eksik kalmış onu yapalım demişler. sahte gülücüklü bir insan evladı var, nerde cesar millan'ın samimiyeti diyor insan da o da ayrı bir inci dişliydi. hiçbiri gerçek değil, orası o kadar bariz ki, bu amerikalıları izlemek insanı hasta ediyor. niye izliyorum öyleyse? başka var mı izleyecek?

e02:
The Wedding Diet

--- spoiler ---

.adam pek köpek eğitmeni gibi durmuyor ama millan gibi tekmelemiyor. güzellikle anlatıyor, sesle ödüllendiriyor. boyun tasması kullanmıyor ama kullandıkları omuz tasmasının boyundan kontrol edilebilir hale getiriyor. böyle arada bir form olmuş.

.esas amacı zaten davranış bozukluğu köpekler değil de şişko köpekler. aslında şişko köpekler de dememişler. kedilerle falan ilgilenecekler mi diye merak ettim ama kaç bölüm denk gelir, hangileri izlerim bilemiyorum. şimdilik hepsi tek sayfada duracak. şunun için bir üst kategori yapamam dedim. sonra ayırırsam pişman olurum, orası ayrı.

.iki tane olayı vardı. biri şişko boxer, diğeri de şişko düğün köpeği. boxer 50 kilo olmuş, sonunda 8 kilo veriyor. baya baya şekle giriyor. düğün köpeği 27 kiloydu. 5 kilo vermesi gerekiyordu ama 2,5 kilo ancak verdi. 

.boxer ailesi tam bir maldı, aslında hepsi mal ama onların içinde hafif nanoş bir tip vardı ki sorma gitsin. adam bir de köpek eğitmeniymiş. şimdi yemesini ailecek ayarlamaya çalışıyorlar. iki olayda da önüne koyulan mama çok, ayarsız. 

.kalabalık ailede herkes boxer besliyor, eleman da salya çıkartıyor, oralar falan komikti. yeni evlenecek çift de tamamen mallık işte. beş kat mama koyuyormuş da hayvan kilo alıyormuş. zaten yürütemiyorlardı. sonra biraz biraz yürüttüler işte. düğünde de o kadar muhabbet etmelerine rağmen çiçekçi kızın eline tasmayı vermemişler. herhalde hayvan kalabalıktan ürkek kıza takla attırır diye böyle yapmışlar. hayvan da boynundaki çiçekle herkese sevdirmiş, daha iyi olmuş.

--- spoiler ---