9 Ekim 2013

Deadfall


eh işte bir film daha, karışık olaylar var. normalde denk gelmemesi gereken olaylar  da var. dramı bol, aksiyonları tadında, kötü adamını beğendim ama gerisi çok kasıyor zamanla. müzikleri hoş idi, kadro da hoş görünüyor olivia wilde oynattık bari seviştirelim tarzında olmuş herhalde. eh işte toplamda bir şeyler ediyor bunlar ama sonunu o kadar beğenmedim.

--- spoiler ---

.hani adam ensest kıvamında kız kardeşine düşkündü ya, çekip kendini vuraydı daha iyi olurmuş. seviyor musun onu diye sorunca öyle yapacak sandım ama kız çekti vurdu. o da nasıl bir arıza ise sevgilisine abisinin ismini veriyor sonra yok efendim iki muhabbet ettik diye işler değişiyor.

.adam da nasıl genişse bu kadar arızalı bir tipten vazgeçmiyor. geriye kalan aile içi dramlar da dramlar. boksörümüzün baba ile problemleri olmuş sonra hapse girmiş, yok şöyle yok böyle. şerif yardımcı kızımızın babası adam yerine koymuyor. en son ortada bırakıyor sanki.

.ortalarda bir hikayede üvey baba ailesine eziyet ediyor. eli tüfekli katilimiz bunu hallediyor, çocuklara kahvaltı bile yapıyor falan. böyle gri karakter hoş olmuş ama işte o son olmamış.

.bir de kız olaydan uzak kalacak ya devamlı bu adamın yolu üzerinde buna ihbar geliyor da kız olayın içine giriyor. kız derken şerif yardımcısı kız. diğeri zaten kucaktan kucağa hopluyor abisi karda ölüm kalım savaşı verirken.

.kızıldereli ve küçük parmak olayı da iyidi yalnız. hiç beklemiyor insan. hop küçük parmak yok.

--- spoiler ---