26 Eylül 2012

The Killer Inside Me


filmin geçtiği dönemi sevmememe rağmen izlettirdi kendini, şiddet ve cinselliği kullanarak tabi. jessica alba falan sereserpe. acayip fetişler de dönüyor ya durup düşününce insan şaşırıyor tabi. bu şaşkınlık duygusuyla da film bitiyor. bunun haricinde pek güzel bir yanı yok, esas oğlanı sevmedim, afflecklerin hepsi mal herhalde (kardeşi diye tahmin ediyorum). araya can sıkıntısına izlenebilecek sapkın işlerin bol olduğu bir film. senaryo ve sonu baya saçma sapan ama yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---

.huzurlu, terbiyeli insanların olduğu bir kasabada çocukluğu türlü manyaklıklar ile geçmiş bir şerif yardımcısının saçma sapan insan öldürmesinin filmi. önce kardeşini öldürdü şüphesi ile zengin bir elamanın oğluna komplo kuracağım diye jessica alba'nın ağzını burnunu kırarak öldürüyor (ölmediği belliydi sonuna kadar ya neyse işte)...

.ilk yumruk, eldiven giyiş falan insan beklemiyor. en şaşırtıcı kısmı bu, sonra adam çakıyor suratına. bu manyak orospu hala seni seviyorum diyor. orası da acayip. fetiş ya da fantazi falan mı sanıyor nedir. filmin en acayip noktası herhalde. bundan daha iyisi olmuyor.

.sonra elemanın oğlunu, sonra arkadaşım dediği veledin tekini sırf para takibi yüzünden sonra buna şantaj yapan bir elemanı öldürmek için evleneceğim dediği kadını falan öldürüyor. yumruk ile tekme ile adam mı öldürülür arkadaş ne yaptınız diye sorasım geldi de neyse çarpıcılık katmışlar herhalde.

.güvendiğin insanın bir gün gelip kafa göz dalarak ölesiye dövmesi meselesini ele almışlar. ha sonu çarpıcı yapacağız diye bokunu çıkartmışlar. neden savcıdır ottur boktur adamın ayağına geliyor? öyle bir sistem mi var? neden öldüresiye dövdüğü kadını yaklaştırıyorlar. bir şey söylemedim diyor ama hem adam itiraf etti diğer elemana hadi o söylemedi diyelim, niye bob amcası intihar etti. bir şeyler var ellerinde ya işte neyse. böyleyken böyle evi zaten benzine buladıydı, patlıyor ve hepsi ölüyor.

--- spoiler ---