24 Eylül 2012

The Uninvited


benzerleri olmasa iyi film denebilir ama çok fazla bu şekil film olduğu için iyi film diyemiyoruz. idare eder işte, araya korkulu böyle güzel bacaklı kızlar görmek için izlenebilir. alphas'dan doktor baba rolünde oynamış, esas kızın tipine az uyuz oldum ama sonradan yakışıyor baya. öyle işte fazla bir şey beklememek lazım.

--- spoiler ---

.sonuna kadar aslında daha kötü film edası ile gidiyor ama son kısımda yine toparlıyorlar her ne kadar ulan bunda bir bit yeniği var. katil kesinlikle üvey ana olacak kadın değil başkası deniyor ama kız kardeş mi yoksa, yoksa baba mı derken, tabi en olası seçenek kendisi çıkıyor.

.babasıyla birlikte görüyor bu kadını ve yakmak için benzin almaya gidiyor, vanasını tam kapatmıyor ve kız kardeşi ile annesinin ölümüne neden oluyor. intihara kalkışıyor, akıl hastanesine yatırıyorlar. rüyalar falan korkulu şeylerden sonra çıkıyor geliyor eve ve üvey anasını şişliyor.

.tabi baştan beri kız kardeşinin ölü olduğunu göstermeleri ilginç oluyor, bıçak elinde tamam her şey yolunda derken bıçak kendi eline geçiyor, böylesi bir sürü film sayabiliriz tabi neyse işte hoş yine de. derken tekrar akıl hastanesi ve tüm olayların uydurma olduğu son kapı üzerindeki isim ile bitiyor falan filan işte.

.ha bu arada omiriliği zedelenmiş arkadaş neden kimseye gördüğünü anlatmıyor o garip, sevdiği kıza halel gelmesin diye mi yani? oralar yarım kalmış baya. sonra neden tenhalarda buluşup açıklıyor da dakkasında öldürebiliyor bu elemanı o da garip neyse işte. kolların morluğu dahil hepsini açıklamaları iyi tabi ama açık noktaları da var.

--- spoiler ---