25 Ekim 2013

Nothing Left to Fear


kötü film, ortalarından sonra iyice saçmalıyor. sonunda da iyice sıvıyor. belli bir mantığa göre saçmaladık demişler de yine de kurtaramamışlar tabi. esas oğlandır, esas kızdır, hepsi berbat oyuncular. uzun süredir bu kadar dandik oyunculuk izlemediydim. arada şeytanlı meytanlı bir şeyler bakmak için bile uğraşmaya değmez, siyah gözler hoplatan müzikler falan var işte.

--- spoiler ---

.bir geçit var imiş bu güzide kasabada ve sevgili kasaba halkı karanlık galip gelmesin diye kasabaya gelen papazın ailesini kurban ediyor imiş. bu kadar kaybolan papaz hiç mi dikkat çekmiyor, resmen papaz yiyor adamlar.

.esas kızımız kurtulan olarak seçilmiş, kardeşi azgın kız kardeş ise ilk ölecek olarak seçilmiş. diğerleri ise figuran tarzında zaten ölecekler diye saçmalamışlar iyice. telefon yok diye ölmeler, papazın diğer papazı bayıltmaları, güya papaz babamız iki laf etmesi ama ardından yine ölmesi.

.ruhu yetmedi herhalde kurtarmaya kızını, acayip dandik hepsi. en dandiği de salak küçük kardeşi arkada bırakmaları idi herhalde. eve giriyor köpek girişinden ama kapı önüne koyuyorlar elemanı. bunlar bir bırakıyor bir alıyor. sonra arabada yakalayıp öldürüyor yine de.

.baştan beri eleman bunları kasıtlı yapsa ancak bu kadar olur diyoruz ki zaten onun rolü de bu kaçışı düzenlemek imiş, kızın kanını akıtarak geçidi kapatıyorlar ve ailden bir tek bu kalıyor geriye işte. film de başa sarıyor, yeni aile geliyor falan filan.

--- spoiler ---