9 Aralık 2012

Super 8


film o puanı nasıl almış gözlerime inanamadım. her şeyi ile pek klişe bir başka film. orjinal pek bir şeysi yok. esas kızımız ve oğlanımız fena değiller ama geri kalanlar da uyuz tipler. herkes sette gibi hareket ediyor resmen. senaryo zaten standart bir senaryo, müzikler desen aynen. kötü film, tavsiye edilmez. puanına kanmayalım.

--- spoiler ---

.içinde film çeken veletler var, ondan mı notu yükselmiş yani nedir? filmin sonundaki film bile orjinal filmden daha iyi nerdeyse. ha dokundurma mı yapmışlar ne yapmışlar ondan mı yüksek not almış bu kadar, bir sebep bulamadım yeminle.

.veletler film çekerkene, bir tren kazası daha doğrusu bir bilim adamının treni raylardan çıkartmasına şahit olurlar. trenin içinde ne olduğunu göya gizem yaparak filmin son kısımlarına kadar saklarlar. öh yani a..., çıka çıka uzaylı bir yaratık çıkar.

.gemisi de küçük küplerden inşa olunmuşmuş neymiş, bizim bilim adamı bu uzaylıyı serbest bırakmak için böyle yapmıştır. film çeken yavrucaklar ve masum kasaba halkı konudan habersiz bir o yana bir bu yana savrulurlar falan derken esas kızımız kaçırılır. (hehe babası ile sorunları da var o kadar yani).

.esas oğlan da kızı kurtarır, uzaylı ile iki hoşbeş eder ve uzaylı evine gider, kasaba darma duman olur böyle de film biter. harcadıkları paralara yazık yeminle.

--- spoiler ---