3 Ağustos 2014

My Tiny Terror


tvden denk geldim baktım da kötü bir program. tipler cidden şaka gibi, izlediğim bölümde bir tane zayıf insan yoktu. hepsi mi obez bu amerikalıların? üstelik belgesel küçük köpek ırkları üzerine imiş. benim belalı köpeğim diye çevirmişler de ingilizcesinden daha net anlaşılıyor durum. köpek belgeseli olmasından dolayı ilgi çekiciydi ama bir cesar millan değil tabi.

--- spoiler ---

.iki olay vardı bölümde. ilkinde iki zenci şişko karının şımarık şivavası sorunu vardı. devamlı havlıyor imiş, ellerindeki yemeğe atlıyormuş falan filan. klasik meseleler. yok efendim köpeği yatıramıyorlar falan derken aslında pek de problemi olmadığı sonucuna varıyoruz.

.kadın ehh dedi köpek sustu hehe. yıllar içinde bulduğum bir ses diyor. en azından biraz tecrübeli bir abla ama o araba falan ne? o saç şekil şemal ne? neyse dalmayalım bunlara. olayı çözdü iki dakikada. daha sonra da aylardır dışarı çıkmayan köpeği dışarı çıkardılar ve olay halloldu.

.ikinci olayda yine şişko bir aile. şişko bir anne ve şişko çocuğu köpeklerinden müzdaripler. ulan koca adamsın el kadar köpekten kaçıyorsun diye tepelemek lazım ya yine bir şey yapmadı kimse allahtan. köpek dalga geçiyordu. sonra yine iki dakikada halletiler sayılır. tasma taktılar, elden ödül falan derken olay halloldu.

--- spoiler ---