18 Temmuz 2013

Undead


film kötü, müzikleri resmen kafa ağrıtıyor. müzikleri yüzünden de daha kötü olmuş. hani absürt komedi izleyeyim biraz hoş vakit geçireyim diye düşünüyor isen bu filmi izleme. zar zor biraz gülümsetebilir belki o kadar. esas adamın tripleri hoş geldi bana koca filmde, başka da bir şeyi yok.

--- spoiler ---

.avusturalyanın kasabalarından birine uzaylılar basıyor. önce milleti zombi yapıyor, sonra iyileştiriyor ve gök yüzünde tutuyor bir süre. ayıklama gibi bir şey hissi verdiler ama ne olduğu anlaşılamadan toparlanıp gidiyorlar. kalan tipler hastalanıyor bu sefer ve en son onlar zombi oluyor. esas kızımız da kurtarıcımız oluyor.

.hani insan gibi işlense belki milyon tane benzer senaryodan filmi izlerken pek rahatsızlık duymayacak insan ama öyle değil. arızalı tipler falan diyeceksin ama öyle de değil. hamile karının oyunculuğu akıllara zarar. diğerleri de kötüydü zaten de zombiler böyle absürt komik ile inanılmaz kötü arası.

.zombi olduğunu biliyorlar ama bir türlü kafalara sıkamıyorlar. uzaylıların ne yaptığı anlaşılamıyor. kalanlar ya da kaçabilenler mi zombi olmalıymış? hem madem zombiliklerini düzeltecekler neden birbirlerini yemelerine müsade ediyorlar.

.neyse işte bir balıkçı abi tipi var, dal daşak kaldığı sahne dahil adamın kendine has bir tavrı var. filmin sonunda esas karakter ben değilim diye zombiye dönmesini bile sevmedim yani. film kendine ihanet etmiş resmen.

--- spoiler ---