5 Ekim 2012

Juan de Los Muertos


güldürmeye güldürüyor ama korku falan değil yani, ayrıca baya kısıtlı imkanlarla yapılmış gibi. gönülleri geniş tabi, biz de helikopter binaya düşsün isteriz ama maketimsi modeller ile bir şeye benzememiş. kafa göz kopmalarına da uğraşmamışlar. sanki pek uğraşmak istememişler, o kötü. arada inanılmaz kötü oyunculuklar görünüyor. esas tipler güzel ama güldürüyor bu da izlemek için yeterli herhalde.

--- spoiler ---

.tam hangi ülkede geçiyor anlamadım valla, ada falan dedi. neresi olduğunu bilemedim ama bir kere sonunda ülkesini terk etmiyor cengaver. mesajlar büyük. toplu taşımayı, ülkenin sistemi (bu laflarda ispanya demişti aslında ya neyse), anarşistleri, kübalıları, göstericileri ne bileyim daha aklına ne gelirse lafları sokuşturdular.

.yerde bir diş macunu var mesela kamera yakın çekimde, neden? çünkü az sonra basacaklar üstüne. böyle de bir yapısı var. hoş değil tabi böyle saçma sapan şeyler. 

.absürt komedinin kulağına su kaçırmışlar, tipler de öyle komik. hele zombi oldum ben son isteğim sana sakso yapmak diyen esas adamın en iyi arkadaşı baya komik adam. esas kız da fena değil.

.ha bir de araba kullanmayı kimse bilmiyor espirisi yaptılardı da sonra uzun saçlı eleman geçti direksiyona ya bana komiklik yapacağız diye hata yapmışlar gibi geldi. doğrusunu allah bilir tabi.

--- spoiler ---