26 Ağustos 2012

Starship Troopers: Invasion


2005 yılında yapılmış final fantasy'den daha kötü modellenmiş. insan suratlarında gram ilerleme yok, insanlara oynatmışlar herhalde ama beter bir şey olmuş. gemi, silah, ot bok falan güzel olmuş ama gerisi kötü. senaryo kötü, karakterler kötü, iyi yeri bundan gayri pek bir şeyi yok. olmamış yani, uğraştıklarına yazık. vakit öldürmek için sonlara doğru sıkılarak izlenebilir.(altyazısı da şaka gibiydi, google translate terk)

--- spoiler ---

.başından beri sonu belli, tek belli olmayan şey çatır çatır kahramanca askerlerin ölmesi. vurgu falan mı yapıyorlar ne yapıyorlar bilemedim ama çok askeri harcadılar. hele hero dedikleri elemanın öleceğini tahmin etmezdim. tabi kahraman olduğunu böyle vurgulayabilirlerdi herhalde.

.ikinci dikkat çeken ilk yarım saat içindeki çıplaklıklar. özel tasarlanmış gibi, kadın asker üstsüz geziniyor falan aralarında, değişik bir fantezi nasıl olur yani garip tabi. sonra duş sahnesi. sevişme sahnesini abartmadılar ama garip. kısıtlı alana çıplaklık sıkıştıralım diye yapmışlar yani.

.böcük istilası, uzaylı böcükler, kraliçenin gemiyi kontrol etmesi, dünyayı istila etmesi gibi pek bir belli konuyu işliyorlar. sonunda da dünya kurtuluyor hero'nun hiroluğu sayesinde falan filan işte. bu kadar dağılabiliriz.

--- spoiler ---