10 Ocak 2013

Severance


bir miktar güldürüyor, fazla değil. tiplerimiz de orta şeker durumda. müzikler biraz güzel başlayıp sonra standarta bağladı biraz. ingiliz abiler güzel müzik basıyordu genelde ama o da standart olmuş. hafiften boş beleş bir film, saçma sapan vakit harcamak için belki işe yarar.

--- spoiler ---

.silah şirketidir, insancıl silahlardır diye geyik yapıyorlar herhalde. ingiliz abiler güldürürken de düşündürme amacıyla falan yapıyor olabilirler ama o da saçma olmuş.

.silah şirketi çalışanları kamp yapalım takım olalım falan gibi bir aktivite ile macaristanın bir yerlerine gelirler, otobüs yolu tıkalıdır. şöför diğer yoldan gitmek istemez, bunlar yürüye yürüye bir eve gelirler ve olaylar başlar.

.arada anlattıkları hikayeden, hafif geyikli tabi yine bunlar, eskiden oralarda bir haller olduğu ve kalan insanların da silah şirketi çalışanlarını öldürdüğünü falan öğrenirler. derken bacak kopar, kafa kopar, canlı yanar, mayın patlar. 

.esas oğlan ve esas kızımız kurtulur, iki de escort kız kurtulur. böylelikle tamam olur film. en başında sonunu göstermiş biraz. sütyen çıkartma ve yetişmiyor muhabbeti ile en sonunda attıkları odunun bu elemanın ayağına kadar gelmesi de gözümüzden kaçmadı hehe.

.en komik yeri de, pozitif olan (ayağı kopan) elemanın havuza düşme sahnesi idi. ondan başka ayak kopması da komik oldu biraz.

--- spoiler ---