30 Haziran 2013

CM101MMXI Fundamentals


şüphesiz ki komik tabi ona laf yok, hikayeler çok uzun geldi bana. genel konu başlıkları daha çok olsaymış daha hoş olurmuş diye düşündüm. kopardığı yerleri not etmeye çalıştım işte. ne diyelim o bizi güldürdü allah da onu güldürsün. (güldürüyor tabi). oha lan imdb bilgisinde belgesel kategorisinde ne arıyor bu. vay anasını arkadaş...

--- spoiler ---

.ilk bölümde teknoloji muhabbeti etti cem yılmaz beyler. telefon olaylarına pek içerlemiş. pek de haklı, mesaj verdi düşündürdü bile bak. gülerken düşürdürdü... bahtiyar dayı mıydı neydi, onu büyütme meselesinde bir kopuş yaşamış bulundum. ondan sonra da öyle gitti işte.

.ilk kısımdaki evlendirme programları meselesinde üstüne yapmak olayı da iyidi. bunu tut olayı da hoş tabi, çok da mesajlı bak yine. adam çok mesaj verdi. antikapitalist lan bu. üstüne evlilik ve evlendirme meselesinde de çok vurgular var idi. hani evlendi falan ya.

.erkek-kadın olayları fazla standart geldi, daha önce duydu muyduk? fazla tekrar gibi yani buradaki işler ama tabi devamındaki telefonla birlikte mesajlaşma meseleleri hoş idi. ilk kısım o yüzden de fazla olmuş sanki.

.lan yeni plüto hakkında belgesel izlediydim, onun şakasına geçti ikinci bölümde de. otuz milyar yıldır mı? vay a... hehe. 

.üstüne adalet sismine hafiften giriş, mesleklerden de kakabüse çıkış falan. gülümseme etkileri tespit edildi bu kısımlarda.

.gurme olayları da komikmiş. sonradan gurme falan, üstüne cnn turk'deki amcaya giydirmeler falan.

."ne vereyim abime" mevzusu fena değil. demek turizm otelcilikten çalışmış da aydınlanmış baya ha. 10bin bardak...

.little little in the middle olayı da iyimiş ha. üstelik canlı canlı yaşadım diyor üstüne bunları ya o da iyimiş. kuzenine saygılar.

.pasaport kontrol olayları da iyimiş, oradan ingilizce telaffuz meselelerine geçiş falan idare eder. gülmedik desek yalan olur.

.gay kebapçılara güldüm. garsonlara iyi takmış. alt dudak verecekmiş abisine... bu kısımlardan sonra son kısım ereksiyon muhabbeti fazla geldi bana niyeyse. en son kısımları pek beğenmedim.

.bir de genel konular uzun ama az idi. belki diğer gösterilerindeki konu çeşitliliği ile kıyaslamak gibi oluyor bu sadece bir gösteri ama yine de ne bileyim bu kadar aynı konuyu uzatmaya keşke daha çok mevzudan bahsetseymiş. genel akış mevzuları olarak diyorum.

--- spoiler ---