19 Ocak 2017

Ah-ga-ssi


evet gereksiz uzun lezbiyen sahneler koymuşlar. tamam mevzuyu anladık ama detaylara ne gerek varmış? oldboy'un hikayesinde de hafif ensest meseleler vardı. bunda da dokundurma yapmışlar. böyle filmleri nasıl çekiyorlar? nasıl izin veriyorlar bazen aklım almıyor. özgürlük bu mudur diyor insan? adamlar çerçevesine uyduruyor herhalde. ortada dönen muhabbetlere insan şaşırıyor bir yerden sonra, romantik film demişler, oradan itibaren şaşırtmacalı sayılabilir. koreli abilerimizin şaşırtmacalarının çıtasına göre fena değil. normal filmlere göre güzel şaşırtmacası var. ilk şaşırtmaca çarpıcı, sonraki zaten tahmin edilebiliyor. dönemini pek sevmesem de görüntüleri hoştu, müzikleri de üzerine boca etmişler. çok karakteristik bir müzik duyamadım.

--- spoiler ---

.aklım hayalim almıyor, minik bir kız çocuğuna erotik hikayeler okutuyorlar. hem de bunu amcası olacak adam yapıyor. üstüne hikayeyi dinleyenler de kelli felli adamlar. bu nasıl bir sapıklıktır abi? bunun filmini çekmek de sapıklık değil mi? hadi diyeceksin ne diye izledin. içeriğini bilmiyorsun ki? izleyince görüyorsun.

.adama bir de kitap sevdalısı demişler. kitap sevicilere gönderme mi yapmışlar? anime hatta hentai çerçevesinde bir fantezi dünyaları var. ahtapotun son sahnede görülmesine güldüm. adamın çükümü kaybetmeden öleceğim demesi de komikti. arada kendince güldüren yerleri vardı ama toplamda eh işte.

.bu bahsi geçen sapık ama zengin amcanın evinde esir gibi olan bir kadının öyküsünü yapalım demişler. sahtekarlık konusunda uzmanlaşmış bir abimiz, bu kadını evlenme vaadi ile kandıramayacağını görünce amcasından kurtarmak için güzel bir plan yapıyor.

.planda yolunda gitmeyen şey de hizmetçi kadına aşık olması oluyor. hizmetçi kadın rolündeki kalın kafalı saf tip de küçükten bir yankesici, hırsız anası var. asılarak öldürmüşler kadını. böyle bir tip.

.hikayenin başında bu kızla birlikte, zengin kadını kandıracaklarını anlatıyorlar ama bir yerden sonra ortada bir romantizm dönüyor, saf kız zengin kızı tercih etmiyor gibi gösteriyorlar. akıl hastanesine de saf kızı koydukları vakit, oha diyoruz. ne alaka şimdi?

.hikayeyi tersten anlatıyorlar, adam zengin kızla işbirliği yapmış. saf kızı çifte kandırmışlar. parayı alıp amcasından kurtarıp kaçacaklarmış. sahte evlilikten sonra akıl hastanesine zengin kızın kimliği ile sokup kendisini saf kız olarak gösterecekmiş. eh böyle de bitse hoş olurdu ama son şaşırtmacayı zaten tahmin ediyoruz.

.bu süre içinde akıl hastanesinden kaçma planlı bir mektubu okuma yazma bilmeyen kızımız yazıyor. zengin kız da adamı kendi silahı ile uyutup amcasının yakalamasına sebep oluyor. iki kadının fendi erkeği yenerek böyle de bir mesaj verdirerek bitiriyorlar. ha kitaplardaki erotizmi eleştiriyorlarsa son sevişme sahnesini niye anlatılan hikayeden uyarladılar onu hiç anlamadım, gereksizdi bir hayli.

.zengin kız erkek kılığına girip, gemiyle ortamdan uzaklaşıyorlar. amcası da dolandırıcı adamın parmaklarını falan kesiyor. adam hazırda civalı sigara bulunduruyormuş. arabada zaten beyazları içince bir haller olacağını anlıyoruz. penisini kesmeye sıra gelmeden ortalık civa dumanı oluyor ve güzelce ölüyorlar, film de mutlu mesut bitiyor. 

--- spoiler ---