4 Şubat 2013

Diary of the Dead


izlediğim en kötü zombili filmler arasına girdi. son yirmi dakikayı falan sardırarak izledim, takıldı kaldı resmen. tavsiye edilmez. hafiften mesaj koydukları yerler var, genel görüntüler ya da iç içe senaryolu başlangıcı ilgi çekici olsa da sonra bayıyor. oyunculuklar falan gözlerime inanamadım, komedi filmi sandım, o derece yani.

--- spoiler ---

.film başlıyor, kurgulanmış belgesel tadında bir film izliyoruz. bu film içindeki film oluyor tabi bir de onun içinde film çekiyor gençler kısa bir süre ama neyse işte neden herkesin elinde kamera var, dünya nereye gidiyor, neden kötü bir şey olunca durur bakarız falan filan muhabbetleri geçiriyorlar. hadi bunlara katlanılır da...

.ulan ölenin başında kameraya poz veriyor kız arkadaşı, böyle mallık olur mu? gram oyunculuk yok, her biri saçma sapan takılmış öyle anlamadım taşak mı geçiyorlar diye şüphe ettim kendimden. tripler tripler, ulan kameraya çekeceğim, belgesel haline getireceğim, insanların bilmeye hakkı var falan ne bunlar? götünde zombi var, kameraya çekecek.

.tek kamera çekimli olayı resmen sıçmışlar sıvamışlar. ayıp olmuş yani, harcanan paraya pula yazık günah olmuş. zaten zombi makyajı falan da şaka gibiydi. yarısı efekt, belki hepsi efekt bilemedim.

.hikayesi de saçma sapan bu arada lafını etmeye bile değmez, neyse işte ben ettim siz etmeyin derim.

--- spoiler ---