2 Temmuz 2013

Running Scared


çekimleri pek hoş, akıyor görüntüler resmen... bates motel'in norması da 2006 yılında pek taş imiş, maşallahı var. bunlar için bile izlenir sanki, senaryoda çok bir numara yok ama iç içe mesajlar gömmüşler. mafyadır, kaçıştır kovalamacadır izlemek istenirse iş görür. yine de iki saat çok olmuş tabi bir buçuk saate dertlerini anlatabilirler imiş. sonunu pek beğendiğimi söyleyemem ama genel görüntüler ve müzikler hoş olduğu için görmezden gelebiliriz bunu. filmden sonra kafada esas adamın bağırış çağırışı kalıyor, nasıl böğürde bağırıyor arkadaş anlatamam.

--- spoiler ---

.eleman gizli polis imiş, bu silahları niye yok etmediğini açıklıyor allahtan. son ana kadar ulan silahı niye atmadın diye sorup durdum. aslında karısına bir şeyler açıkladıydı ama yeterli gelmedi bana o açıklamalar ya da ben anlamadım.

.aynı şekilde şu buz hokeyi kısmında nasıl birbirlerine düşürdü orayı da çözemedim. rus mafyası başında walter bishop'umuz var idi. gençmiş o zamanlar, 7 yılda insanlar nasıl bu kadar değişmiş garip  tabi.

.pedofili çiftlerin teki de v'den ve revolution'dan sarışın hatunumuz. kötü rolde oynatmışlar. kısıtlı roller olmuş ama iç içe mesajlara koyuvermişler böylece. aynı zamanda amerikalılıktan da dem vurdular maşallah. hele silah kullanımı olayları falan gırla zaten.

.üvey babanın john waye tutkunluğu, vuruluştaki dövmenin gözleri meselesi de ayrıntılar olmuş herhalde. adamlar ayrıntılı çalışmış bariz. böyle arızalı tiplere ne gerek var dersek, tüm olay bu adam yüzünden kopuyor ya o fena...

.normalde adam öyle olmasa, çocuk silahı kapmasa bu kadar aksiyon olmayacak, adamlar sudan aksiyon yapmışlar ama uğraşmışlar. sudan değil de şöyle oturaklı bir şeyle bu kadar uğraşsalar çok daha iyi olurmuş.

.sonunda iyi aile babası, seksi karısının yanına döner ve mutlu mesut yaşarlar. hemi de sonsuza dek... 

--- spoiler ---