12 Aralık 2013

Kick-Ass 2


ilkinden biraz daha komikti ama hikayesi biraz daha zayıf idi sanki. yenilerden saçma sapan tipler de var idi güzel tipler de var idi. scrubs'ın sevgili zencisi iyilerdendi mesela. tabi jim carrey de var idi. sonlara doğru yavaşladı film, ağır geldi biraz o kısımları geri kalanları sürükleyici idi. normal kız olmak meselesine çok kastılar bence... müziklerimiz iyidi güzeldi, her daim arkada çalıyor gibiydi. üçüncüsüne kapı aralamış oldular ama burada bitmeli sanki bu film serisi, bilemedim artık.

--- spoiler ---

.çünkü herkes günlük hayatta kahraman olacak şeklinde toplumsal bir mesaj ile bitirdiler. üstüne cast'tan sonra yok efendim köpek balığından kurtulmuş, kollar bacaklar gitmiş elemeanı gösterdiler. o yerinde duramaz şimdi pipete uzanamaz ama robot mobot yapar belli olmaz o işler.

.babasında sonra mindy kendi başına vasisinden gizli saklı işler yapıyor imiş. sevgili dave de olaylardan uzaklaşmış falan filan. tekrar sokaklara dönmek ve ekip olmak için mindy yanında eğitime başlar. iyi güzel derken mindy yakalanır ve söz verir. işler o noktadan sonra biraz ağırlaşır çünkü esas karaterimiz sevgili hit girl idir.

.bunlar kendi aralarında garip guraba tipler olarak suçla mücadele örgütü kurarlar bir mafya baskını falan da yaparlar ama diğer tarafta sevgili motherfucker adlı esas kötümüz boş durmaz. gelir bunların mekanı basar ve olaylar gelişir.

.dave'in babası olduğunu söyleyen elemana hiç bir şey olmaz mesela hikayedeki unutulan kısımlardan, babasının ölmesi de biraz abartı geldi, üstelik evlere baskın falan çat diye dave'in yerini bulmaları da abartı idi.

--- spoiler ---