31 Aralık 2012

Happy Feet Two


ilk filmine göre daha kötü idi, hikaye olsun diye yapmışlar gibi olmuş. kısmen farklı olma muhabbetini de tekrar ettirmişler zaten. pek bir şeye benzememiş. yan roldeki tipler özellikle krill en iyisi idi filmin. devamlı şarkı basmışlar, oralar da baydı içimi. öyle işte izlenmese de olur bir devam filmi.

--- spoiler ---

.bizim oynak ayağın çocuğu olmuş, ilk yine toplu dans ayini falan bu sefer çocuğu dans edemiyor, küçük düşüyor falan. bir yere saklanıyor derken sürüyü terk ediyor. zaten hikaye böyle başlayınca insan bundan bi bok olmaz diyor ve can sıkılıyor.

.neyse adelie penguenlerin olduğu sürüye geçiyoruz. orda da sürüyü pek büyülemiş kendini penguen olarak tanıtmış bir kuş var, adını unuttum. inanırsan başarırsın falan filan geyiği dönüyor burda biraz. küçüğün aklını çeliyor falan filan işte.

.çocuğunu alıp geri dönerken de ki olaylar bu yani, buzulların erimesine göndermeli bir buzuldağı gelip bunların bölgelerinde mahsur kalmasına sebep oluyor. hayda derken topluca dans ederek, deniz ayılarından da yardım olarak buzulu kırıyorlar ve mutlu son, o kadar.

.hikayenin içindeki krill hikayesi, özgürlük sürü muhabbeti ve dialogları hoş idi. biraz komik kısımları onlar idi. tiplerde hoş idi. biraz bokunu çıkarttılar sonlara doğru ama eh işte tek olumlu yanı bunlar idi.

--- spoiler ---