14 Aralık 2015

My Bloody Valentine


türkçesine özellikle 3d eklemişler, gavurcasında öyle yazmıyor ama kapaktan, görüntülerden adamların filmden çok kazmaya yatırım yaptıkları görülüyor. eh yani işte sadece kazma için de film izlenmez ama korku ve 3d aslında hoş bir ikili olabilir. daha güzel yapmış olsalar, senaryo namına bir şeyler olsa falan iyidi. bizim supernatural'in dean'i falan çok çakma kalmış. ne diye bu filmde oynadıysa artık. özel efektler, kan ve revan da pek etkileyici olmayınca öyle sıkıcı bir film oldu. yine son cast yazılarında bir miktar hoş müzik vardı. gerisi sallamasyondu.

--- spoiler ---

.katil kim muhabbeti garipti de işte standart şekilde de açıkladılar. sonunda da dean elemanı ölmedi, öyle sıçtılar sıvadılar. neymiş efendim akıl hastanesinde yatmış da kendini en başta kafese kilitlemiş de, ülen olay yeri incelemeniz yok mu? içerden kanırtıldığı anlaşılmıyor mu?

.tom (dean yani) katilim diye bağırıyordu zaten, esas kızı aldı şerifin ağaç evine götürmeye çalıştı. sonra kız iyice şüphelenip kaza yaptırdı. şerif yine tuttu aynı evi tarif etti. şimdi şurada allah niye akıl vermemiş? hadi yakın diye git oraya dediğini farz edelim. neden durduğun yerde dur seni almaya geliyorum demedi? pek bir salakçaydı işte yahu.

.adamın çenesini söktüğü sahne iyidi. 3d olarak silah doğrultma ve tüfek ile şöyle bir civara nişan alma görüntüsü hoştu. araba kaza sahnesi de fena değildi. geriye kalan devamlı kazma ile adam biçmece idi.

.göz çıkması falan filan hiç olmamış. fazla yapay kalmış ama işte ellerinden bu kadar gelmiş herhalde. tüm yatırım bunlara olunca insan bunu bari doğru düzgün yapsın diyor ama yapamamışlar işte napalım?

--- spoiler ---